Logo
Logo

TennisClub Bargeres organiseert tennislessen voor zowel beginnende – als gevorderde tennisspelers. Immers als je nog nooit een bal geslagen hebt, is het zeker aan te raden direct onder de inspirerende leiding van een van de professionele trainers van Tennisschool Koning het spel te leren. Vanaf het begin leer je de juiste techniek en later ook de andere facetten van het spel. Voor de jongste jeugd wordt les gegeven volgens het Tenniskids principe. 

Tennis je al langer, maar wil je een en ander nog eens bijschaven (een mens is immers nooit te oud om te leren (!)), dan zijn er ook diverse mogelijkheden om voor één of meerdere seizoenen de lessen weer op te pakken. Zowel ’s zomers als ’s winters wordt er les gegeven op de banen van ons park, en in de winter ook op de binnenbanen van hotel Hampshire in Emmen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ruud Koning, tel.: 06- 23 66 32 35 of een mail sturen naar administratie@tennisschoolkoning.nl.
Trainers Tennisschool Koning


Sinds april 2012 kunnen er in de zomer ook tennislessen worden verzorgd voor spelers, die rolstoelafhankelijk zijn. Dit gebeurt in groepen van maximaal vier personen in de leeftijd van 8 tot 88 jaar. Voorwaarde is wel dat je ook lid bent van TC Bargeres en over een eigen rolstoel beschikt. De lessen worden gegeven door Xandra Kamst van Tennisschool Koning, die naast haar A- en B-licentie van de KNLTB, ook over het certificaat rolstoeltennis beschikt. Daarnaast is zij ook bewegingsagoog. Aanmelding voor alle lessen vindt schriftelijk plaats door het invullen van het inschrijfformulier.